به گزارش شهرآرانیوز، نماگر اصلی تالار شیشهای امروز با رشد بیش از ۲۱ هزار واحد (۰.۸ درصد) در ارتفاع ۲ میلیون و ۷۳۵ هزار واحد قرار گرفت. نمادهای فملی، فولاد، نوری، وغدیر، شستا، شپنا و خودرو توانستند بیشترین اثر مثبت را بر رشد امروز شاخص کل داشته باشند.
یکی از اتفاقات مثبت امروز، سبزپوششدن شاخص هموزن و شاخص فرابورس همجهت با شاخص کل بود که بیانگر رشد نسبی تمامی سهمهاست.
براین اساس، شاخص هموزن ۰.۴۱ درصد و شاخص فرابورس ۰.۰۸ درصد مثبت را ثبت کردند.
دیگراتفاق قابلتوجه امروز بازار، ورود ۵۷۶ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار بود.
با این حال، پایینبودن ارزش معاملات از سطح ۱۰ همت، همچنان صعود برای بورس را دچار ابهام کرده است.
ارزش معاملات خرد سهام امروز ۶ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان و حجم معاملات نیز ۹.۶ میلیارد برگه سهم شد.
با شروع روند ریزشی قیمت دلار و طلا در بازار آزاد، صندوقهای طلا نیز امروز با منفی سنگین بازگشایی شدند.
انتشار گزارشهای مجمع شرکتها و تأیید افزایش سرمایه برخی از شرکتها باعث شد تا امروز جو مثبتی را در بازار شاهد باشیم.
باوجوداین و همچنین کفبودن قیمت سهام، اما همچنان توجه سرمایهگذاران به بازار طلا معطوف است و افت امروز قیمتها در این بازار در برابر رشدهای شدید طلا از ابتدای سال تاکنون، چشمگیر نیست.
به نظر میرسد حداقل تا زمانی که نرخها در بازار ارز و طلا به ثبات نرسد، بازار سهام در حاشیه قرار داشته و نتواند توجه سرمایهگذاران را به خود جلب کند.